Tee annetus

AITA SINAGI MEIL AIDATA

Helista annetustelefonile või TEE ANNETUS KODULEHEL

900 7705
5 € 900 7710
10 €
900 7715
25 €

AITA SINAGI MEIL AIDATA

Helista annetustelefonile

900 7705
5 €

900 7710
10 €

900 7715
25 €

2000-2004

2000. aastal toimus koostöös Coca-Cola Balti Jookide AS-ga non-stop vabaõhukontsert Tallinna Lauluväljakul, kus esmakordselt Eesti heategevuse ajaloos olid avatud annetustelefonid.

Samal aastal renoveeriti toetusfondi abiga Tallinna Lastehaigla onkohematoloogia osakond.

Lisaks rahalisele toetusele toetati haiglat ka paljude esemetega – kunstnik Helina Tilk kinkis renoveeritud onkohematoloogia osakonna patsientidele ja personalile täiskomplekti oma disainitud kööginõusid, Saksamaalt tõid Sonnenschein 2000 osavõtjad kingitusena kaasa 4 televiisorit (ka onkohematoloogia osakonnale), Tallinna Kunstigümnaasiumi õpilased kinkisid oma raamitud pildid polikliinikule, suur saadetis tuli kasutatud mänguasju Rootsist.

2001/2002. aastal muretses toetusfond vajalikku meditsiiniaparatuuri ja aitas kaasa haigla enneaegsete ja vastsündinute osakonna renoveerimisele.

Viis aastat kestis edukas koostöö Puuhamaa OÜ-ga, Vembu-Tembumaal toimusid igasuvised perepäevad.

Samal ajal alguse saanud ja tänaseni kestev koostöö A-Selver AS-ga läbi kampaania „Koos on kergem”, on aastatega järjest populaarsust ja suuremaid annetusi kogunud.

Heategevuslik kunstioksjon toimus Kadrioru lossis. Oma töid olid taas annetanud paljud eesti kunstnikud. Oksjonihaamrit hoidis vanameister Heinz Valk, kes oskuslikult avas oksjonikülaliste rahakotirauad. Meeleoluka buffeelaua eest hoolitses Catering Service . Ja kogu korraldustöö hingeks oli ikka pr. Mall Paul.

Esmakordselt korraldasime koostöös TBWA/Guvatrak`iga laiaulatusliku heategevusliku meediakampaania teadvustamaks laiale avalikkusele Tallinna Lastehaigla Toetusfondi 2002. aasta projekti eesmärke – Tallinna Lastehaigla enneaegsete ja haigete vastsündinute osakonna uuendamine ja vajaliku aparatuuri muretsemine.

Uus ja omapärane oli koostöös VaalGaleriiga sündinud kunstioksjon, mis toimus 2002. aasta septembris Rottermani Soolalaos. Oma töid olid taas annetanud paljud eesti kunstnikud.

Tänavu võtsime arvesse vajaduse koolituse ja teadusuuringute toetamiseks ning valmistasime ette koolitusprojekti taastusraviosakonna spetsialistide ümberõppeks füsioterapeutideks. Tartu Ülikooli Avatud Ülikooli õppejõud viisid läbi koolituse. Seda toetasid Hollandi Suursaatkond 2002. aastal 90 000 krooniga ja sellele lisandus veel 17 000 krooni 2003. aasta alguses. Sama projekti jätkamiseks on toetusfond pöördunud ka Põhjamaade Ministrite Nõukogu ja Avatud Eesti Fondi poole

2003. aastal käivitati koostöös Eesti Televisiooniga Jõulutunneli saade, mis osutus üliedukaks ja toimus 2007. aastani lastehaiglate toetuseks.

2004. aastal korraldatud üritustest tuleks eelkõige mainida augustis toimunud Tallinna Lastehaigla Toetusfondi perepäeva Vembu-Tembumaal, mille sissepääs oli tasuline (tavahinnast 2 korda odavam). OÜ Puuhamaa oli kutsunud oma partnereid üles tegema lisaannetusi haigete laste heaks. Rohkearvulistele külastajatele olid avatud kõik atraktsioonid, esinesid klounid ja trikimehed, külas olid politsei- ja tuletõrjemeeskonnad, toimus heategevuslik loterii ning spordivõistlused vees ja maal, mida viisid läbi haigla taastusraviosakonna töötajad.


Loe edasi